«

»

3 – dnevni VASTU TEČAJ – zadnji v letu 2014

»Kako izkoristiti izjemno moč prostora in v življenje pritegniti
ZDRAVJE – OBILJE – USPEH – LJUBEZEN?«

 

lotos

 

Kdaj? Torek 18.11., 25.11. in 2.12. med 18-21h
Kje? VIT-AL studio, Cesta na ključ 60, Ljubljana

 

Prvi dan tečaja (18.11.) – bomo spoznavali teoretično podlago in splošno uporabne praktične napotke za vzpostavitev ravnovesja v hiši, vrtu, poslovnih prostorih….

Drugi in tretji dan tečaja (25.11. in 2.12.) pa bomo delali na lastnih tlorisih, hišah ali prostorih, ki jih želimo urediti in izboljšati. Dotaknili se bomo vseh področij, ki jih v življenju želimo podpreti, spremeniti in izboljšati ter bomo pogledali, kaj vsak posameznik lahko naredi za spremembo v njegovem bivalnem okolju. Računali in spoznali bomo osebne točke, ki jih ima vsak posameznik 8 in so povezane z zdravjem, obiljem, partnerstvom, življenjsko nalogo na poklicu… Vse bomo začinili in povezali z djotišem – vedsko astrologijo in znanjem o naravnih ritmih ter ayurvedo – vedsko medicino.

 

Sprememba v bivalnem okolju se vedno zrcali v spremembi navzven. Je odsev naše notranje spremembe in močno odpira možnost pozitivnih sprememb v konkretnih področjih našega življenja.

Cena delavnice: 120 EUR

Cena vključuje:

  • celotno gradivo
  • individualni posvet
  • Šri jantro

 

Zaradi načina dela in zaradi predhodnje izdelave osebnega načrta (ki ga pripravim za vsakega posameznika in nam pokaže najboljše možnosti za bivanje v prostoru) je obvezna predhodna prijava na tečaj do najkasneje 15.11. ali do zapolnitve prostih mest na tečaju. Ker je tečaj zelo individualno usmerjen je število udeležencev temu primerno majhno – vedno nekje med 3-7 tečajnikov.

 

Prijave in informacije na:
telefon 031 509 130
mail: tina.pipan@eroja.si
www.eroja.si

 

Tina