«

»

VIKEND SEMINAR VASTUJA

 

Kdaj: sobota 12.4. med 10 in 16h in nedelja 13.4. med 9 in 13h

Kje: VITA CENTER, Pivka 23/a, Naklo pri Kranju

 

KAJ BOMO DELALI IN SPOZNALI:

Spoznali bomo splošne naravne zakonitosti, ki sodelujejo v naravi, naših življenjih, prisotne pa so tudi v prostoru kjer živimo in delamo.

Spoznali bomo 5 naravnih elementov (eter, zrak, vodo, ogenj, zemljo) in kako so le ti povezani  našimi življenji in prostorom, kjer živimo in delamo.

Spoznali bomo smeri neba, njihove zakonitosti in delovanje ter vpliv, ki jih imajo na nas.

Spoznali bomo djotiš – vedsko astrologijo, ki nam pokaže vse tisto, kar smo prinesli s seboj na svet, tudi to, kako si urediti prostor, da nas podpira na življenjski poti.

Spoznali bomo 8 osebnih točk, izračunanih iz rojstne karte, ki so povezane z zdravjem, financami, partnerstvom, poslom….Za vsakega seveda popolnoma edinstvene in podpirajoče.

Spoznali bomo barve, ki podpirajo nas in posamezne prostore.

In predvsem bomo spoznali načine, kako vse to na konkreten način vnesti v prostor, hišo, stanovanje, vrt….

Zelo praktično in konkretno bomo delali na lastnih tlorisih tako, da bomo v naš osebni prostor z manjšimi ali večjimi popravki vnesli ravnovesje.

 

ZAKAJ?

Zato ker je prostor živ in v celoti odseva vse kar se nam dogaja, našo celotno življenjsko zgodbo, vse kar mi smo. Prostor vpliva na nas, na vsa področja našega življenja, a zakonitost deluje tudi  v obratni smeri. Tudi mi lahko s pravilno ureditvijo prostora spreminjamo – ne samo počutje v njem, ampak tudi našo lastno življenjsko zgodbo.

 

CENA DELAVNICE: 130 EUR

Cena vključuje:

–       Tečaj in gradivo na tečaju

–       Individualni posvet

–       Šri jantro v velikosti 30x30cm

 

Prijave in informacije: tina.pipan@isa-institut.org ali telefon 031 509 130.

cvetovi_kamni_sveca_mala