«

»

INFORMATIVNI DAN IN VPIS V 3 – LETNO ŠOLO DJOTIŠA IN VASTUJA

Ganesh_1_1250x995

Kdaj: petek 9.5.2014 dopoldan ob 11h ali popoldan ob 17h

Kje: Ljubljana, učni center VODNJAK ZNANJA, Celovška 61

CILJ informativnega dne je predstavitev 3 – letne šole Djotiša in Vastuja, njenega programa, načina dela, ciljev in usmeritev. Dovolj bo časa za vsa morebitna vprašanja in razjasnitev le teh.

Informativni dan in prihod na njega je popolnoma neobvezujoč. Za vse tiste, ki pa bi se želeli vpisati v šolo, je na ta dan možen vpis s 5% popustom na šolnino.

ZAČETEK 3-letne šole Djotiša in Vastuja je v soboto 6.9.2014.

NAMEN šole in tri-letnega izobraževanja je, da vas usposobi za kvalitetnega Djotiš in Vastu svetovalca. Poleg znanj Djotiša in Vastuja vključuje tudi znanja Ayurvede, saj so vsa tri znanja med seboj neločljivo povezana in se kvalitetno dopolnjujejo. Več o DJOTIŠU – vedski astrologiji in VASTUJU – vedski arhitekturi si lahko preberete na www.isa-institut.org.

POTEK ŠOLANJA:
Šolanje se bo začelo v septembru 2014 (6.9.2014) in bo potekalo v modulih. Srečevali se bomo v Ljubljani, en vikend mesečno. Eno študijsko leto obsega 9 modulov, od septembra do vključno maja. Predavanja in vaje bodo med vikendi, v soboto od 9-17h in nedeljo od 10-15h (ura se lahko še prilagodi), kar predstavlja en modul.  Za vse udeležence šole bo odprt tudi poseben forum, kjer bodo lahko med posameznimi mesečnimi moduli svojo znanje še poglobili in predvsem redno veliko vadili. Vedno bo možen tudi osebni posvet s predavateljico Tino Pipan.
Z zaključenim tri-letnim izobraževanjem pridobite potrdilo o šolanju in certifikat o usposobljenosti za samostojno delo Djotiš in Vastu svetovalca. Šolanje pa seveda lahko ob koncu posameznega letnika tudi predhodno zaključite, če tako čutite.
Predavanje in vaje bodo potekale s pomočjo računalnike projekcije, zato v prvem letniku še ni nujno potreben svoj prenosni računalnik. Vsa potrebna literatura in gradivo je vključena v ceno študija.

ŠOLNINA:
Šolnina za posamezni letnik znaša 1100 EUR. Ob prijavi v šolo se plača akontacija 200 EUR, ki se jo kasneje odšteje od zneska letne šolnine. Ob vpisu v šolo je potrebno izpolniti prijavnico na internetni strani ali na informativnem dnevu.
Za prijavo v šolo in vse informacije v zvezi z informativnim dnem lahko pišete na tina.pipan@isa-institut.org ali pokličete 031 509 130.
Veselim se srečanja in morebitnega druženja v šoli Djotiša in Vastuja.

Vse dobro.
Tina

logo_ISA_inst_640_282