«

»

3 – dnevni VASTU TEČAJ

Jesen je obdobje sprememb za vsakega izmed nas. Obdobje številnih možnosti in novih poti a tudi obdobje čiščenja in spuščanja.

 

Vabim vas na poglobljena osebna vastu svetovanja in analizo ter na tečaj, ki vas bo naučil in poučil, kako si pomagati s pravilno ureditvijo prostora.

 

Hiša je namreč naše zatočišče a hkrati vedno odseva tudi vse, kar se nam dogaja. Z nevidnimi naravnimi zakonitostmi prostor in njegova urejenost vpliva na vsa področja našega življenja in se preko naravnih ritmov, naravnih elementov in naravnih zakonitosti (tako fino kot grobo fizikalnih ter še globljih – duhovnih) poveže z dogajanjem okrog nas, v nas in na vseh področjih našega življenja.

 

3- dnevni VASTU TEČAJ

 

»Kako izkoristiti izjemno moč prostora in v življenje pritegniti

ZDRAVJE – OBILJE – USPEH –LJUBEZEN?«

 

4sobe

Kdaj?   Sreda 24.9.,1.10. in 8.10.2014 od 18h do 21h

Kje?     VIT-AL studio, Cesta na ključ 60, Ljubljana


Prvi dan tečaja (24.9.) – bomo spoznavali teoretično podlago in splošno uporabne praktične napotke za vzpostavitev ravnovesja v hiši, vrtu, poslovnih prostorih….

Drugi in tretji dan tečaja (1.10 in 8.10.) pa bomo delali na lastnih tlorisih, hišah ali prostorih, ki jih želimo urediti in izboljšati. Dotaknili se bomo vseh področij, ki jih v življenju želimo podpreti, spremeniti in izboljšati ter bomo pogledali, kaj vsak posameznik lahko naredi za spremembo v njegovem bivalnem okolju. Računali in spoznali bomo osebne točke, ki jih ima vsak posameznik 8 in so povezane z zdravjem, obiljem, partnerstvom, življenjsko nalogo na poklicu… Vse bomo začinili in povezali z djotišem – vedsko astrologijo in znanjem o naravnih ritmih ter ayurvedo – vedsko medicino.

 

Sprememba v bivalnem okolju se vedno zrcali v spremembi navzven. Je odsev naše notranje spremembe in močno odpira možnost pozitivnih sprememb v konkretnih področjih našega življenja.

 

Cena delavnice: 120 EUR

 

Cena vključuje:

–      celotno gradivo

–      individualni posvet

–      Šri jantro

 

Zaradi načina dela in zaradi predhodnje izdelave osebnega načrta (ki ga pripravim za vsakega posameznika in nam pokaže najboljše možnosti za bivanje v prostoru)

je obvezna predhodna prijava na tečaj do najkasneje 22.9. ali do zapolnitve prostih mest na tečaju.

 

Prijave in informacije na:

telefon 031 509 130

mail: tina.pipan@eroja.si

www.eroja.si

 

 

Lepo, mirno, srečno in izpolnjeno jesen vam želim,

 

Tina