Inštitut

feng_shui_colors

Poslanstvo inštituta ISA je raziskovanje, širjenje znanja in izobraževanje posameznikov in skupin o Djotišu – vedski astrologiji in Vastuju – vedski arhitekturi.

Osnovna nit znanja o Djotišu in Vastuju je povezanost z naravo in naravnimi ritmi, zato je zelo pomembno poslanstvo Inštituta ISA tudi ozaveščanje in izobraževanje ljudi o naravi in naravnem življenju.

Inštitut je bil ustanovljen leta 2013 in od takrat redno izvaja tečaje, delavnice in veliko 3-letno šolo Djotiša in Vastuja.

Predavanja, tečaji, delavnice, organizirane v okviru Inštituta ISA so pripravljeni za vse vas, ki si želite kratek vpogled v globoko znanje Djotiša in Vastuja.

Glavni namen Inštituta ISA pa je Velika Šola Djotiša in Vastuja, s 3-letnim programom, ki vas usposobi za samostojno izvajanje Djotiš in Vastu svetovanj ter Vastu projektiranje, oziroma raziskovanje in širjenje tega dragocenega znanja dalje.

Ustanoviteljica Inštituta ISA:

Tina Pipan, univ.dipl.org., dolgoletna vastu in djotiš svetovalka, učiteljica, mentorica ter svetovalka bachove cvetne terapije

Inštitut:

ISA Inštitut za Djotiš in Vastu

Sedež Inštituta: Sajovčevo naselje 69, 4208 Šenčur

Davčna številka: 95761802

Matična številka: 6322956000

TRR: SI56 2900 0005 0818 739

 

Web